Nieuwe Website voor ProSales Promotie Artikelen

SdH Vormgeving ontwerpt Webbly met veel interactiviteit

ProSales Promotie Artikelen uit Oudkarspel is al vele jaren klant bij SdH Vormgeving. Een aantal jaar geleden besloten ze om hun website elders onder te brengen. Het kostte het bedrijf destijds te veel werk en de wens was een heel envoudige, goedkope site met een paar links en een adres erin. Uiteindelijk beviel dit concept toch niet goed, het was te star en de behoeftes binnen ProSales waren weer veranderd. Er werd weer bij SdH aan de deur geklopt om een site te maken die èn eenvoudig was èn dynamisch. Ze wilden met enige regelmaat toch zaken op de site zelf publiceren en aanpassen.

Wij stelden ze een Ziber Webbly® voor. Een eenvoudige, betaalbare website, volledig AVG-proof met een heel krachtig en gebruikersvriendelijk CMS waarmee je zowel op de desktop als op een mobiele telefoon je site kan onderhouden. Helemaal in de vormgeving van ProSales. 

 

Site online!

Samen met Kim Ebbing van ProSales zijn we aan de slag gegaan. Kim kon precies aangeven waar de wensen lagen en wij vulden dat aan met oplossingen en ideeën. Na anderhalve maand praten, discussiëren, lachen en ontwerpen is die nieuwe site vandaag vrijdag 6 juli 2018 online gegaan. We zullen het vele contact nog gaan missen, maar blijven de nieuwe site wel monitoren en zullen hier en daar nog wel finetunen in de aankomende tijd. Gelukkig, want het was een fijne samenwerking.

 

Bekijk de site live:

www.prosales.nl (http://www.prosales.nl)

Website-Prosales Website-Prosales