Efficiënt organiseren met de Fiep inschrijflijstjes!

Maakt u bij het organiseren van oudergesprekken nog gebruik van papieren inschrijflijstjes? Vanaf nu hoeft dat niet meer!

Plan uw afspraken efficiënt! Via de inschrijflijst op de Fiep app houdt de leerkracht altijd overzicht bij het organiseren van een activiteit én verhoogt u de ouderbetrokkenheid met een laagdrempelige communicatie.

De leerkracht hoeft eenmalig een evenement aan te maken op de app en de ouders te vragen om deelname. Als aanvulling kan de leerkracht een open vraag stellen, zoals; ‘wat neemt u mee op het schoolreisje?’. Ouders kunnen zowel via hun mobiele telefoon als desktop reageren. Vervolgens ontlast Fiep de leerkracht met het verwerken van de gegevens: Fiep toont alle deelnemers in een overzichtelijk schema!

Met een hoge ouderparticipatie, laagdrempelige communicatie en efficiënte werking biedt de Fiep app het ideale platform voor het delen van informatie in een AVG-beveiligde omgeving. U kiest toch ook voor gemak? Kijk voor informatie op: www.edu.ziber.nl/inschrijflijstjes (https://edu.ziber.nl/pg-24175-7-118517/pagina/inschrijflijstjes.html).    

Fiep_inschrijflijstjes Fiep_inschrijflijstjes