Beveilig uw fotoalbums met Fiep, de App voor ouders.

Het openbaar plaatsen van foto’s op de website van de school is niet altijd wenselijk, zeker wanneer de gezichten van kinderen herkenbaar zijn.


Om beter te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving (AVG) dat in mei van kracht wordt, kunt u de fotoalbums beter plaatsen in een beveiligde omgeving die alleen toegankelijk is voor geregistreerde ouders. Met de Fiep, de app voor ouders, kunt u fotoalbums delen met ouders van kinderen in een specifieke groep.

 

Wat is Fiep?

Fiep is de app voor ouders waarbij het schoolgaande kind centraal staat. In de dynamische tijdlijn wordt de ouder op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het kind, de groep en de school.

 

Fiep en fotoalbums

Wanneer u als leerkracht foto’s uploadt in een fotoalbum dan kunt u dat publiceren naar een specifieke groep (bijvoorbeeld groep 6). Alleen ouders met kinderen in groep 6 kunnen dit fotoalbum bekijken in de Fiep app. Dit houdt het veilig en overzichtelijk voor de leerkracht en de ouder.

 

Wat kan Fiep nog meer?

Naast het beveiligen van fotoalbums kunt u ook gebruikmaken van de gespreksplanner. Daarmee kan de leerkracht zelf tienminutengesprekken plannen. De ouders of verzorgers worden automatisch uitgenodigd in Fiep en kiezen zelf hun tijdslot.

 

Fiep premium

Met Fiep premium kunt u, naast het publiceren van een fotoalbum en maken van een gespreksplanner, ook een activiteit maken en publiceren naar bepaalde groepen binnen de app. Bij de activiteit kunt u vragen om deelname (inschrijflijstje) en zelfs een vraag stellen aan ouders om bijvoorbeeld iets mee te nemen.

 

Aanvragen

Wilt u ook gebruik maken van de gratis Fiep app om uw foto’s te beveiligen? Ga dan naar edu.ziber.nl/fotoalbum (http://edu.ziber.nl/fotoalbum).

 

 

fiep fiep