Nieuw logo en website voor Claims Settlement

Nieuw elan met een duidelijke boodschap

Van Claims Settlement uit Barsingerhorn kreeg SdH Vormgeving de opdracht om een nieuw logo te ontwikkelen en de website up to dat te maken.
Claims Settlement is een volledig onafhankelijk letselschadebureau dat de belangen behartigt van slachtoffers van ongevallen in binnen- en buitenland. Letselschade veroorzaakt door toedoen of nalatigheid van een ander; in het verkeer, thuis, op het werk, tijdens sport en spel, kortom, letselschade in de breedste zin van het woord.

Een makkelijke website
De oude website werkte nog in en systeem zonder cms (content management systeem) en dus erg lastig te onderhouden. De site was daardoor nauwelijks up-to-date, met alle gevolgen van dien. Met de nieuwe Webbly is dat wel anders. Eigenaar Dirk den Hollander, of zijn medewerkers kunnen nu zelf te allen tijden de site aanpassen, berichten en foto’s plaatsen.

Logo met een boodschap
In tegenstelling tot het vorige logo, benadrukt het nieuwe logo dat Claims Settlement gespecialiseerd is in ongevallen met letsel buiten de grenzen van Nederland. Uiteraard is al het drukwerk aangepast. We werken nu aan nieuwe advertenties en brochures.


Een nieuwe website voor Claims Settlement Een nieuwe website voor Claims Settlement